Palautteita

Lue mitä asiakkaamme kertovat meistä

HuotariSukitus sujui aikataulun mukaisesti ja asuntoni osalta erittäin hyvin. Koko työporukka oli hyvä ja valvoja teki työnsähyvin ja koko ajan kaikki tiesivät mitä tapahtuu. Kaikissa remonteissa on kuitenkin aina joitakin tapahtumia, joitaei voi aina ennakoida, niin tässäkin talossa, mutta nekin asiat hoidettiin minun mielestäni erittäin hyvin. Voin suositella Sukitusvalvontaa kaikille.

– As Oy Ratakatu 29, hallituksen puheenjohtaja Sirkka Huotari

Kuuden asunnon pohjaviemärin sukitus keväällä 2021. Tarjous, työn suunnittelu, aikataulutus, urakoitsijan valinta, työn valvonta sujuivat ripeästi ja täsmällisesti aikataulun mukaisesti. Projekti valmistui jopa hieman etuajassa ja kustannukset pitivät. Projektin dokumentointi mallikelpoista. Vain hyvää sanottavaa.

– Ilkka Berg, hallituksen puheenjohtaja

Kiitos hyvästä ja nopeasta toiminnastanne, tilaan teiltä varmasti uudestaan.

– Koy toimitusjohtaja

Haluamme kiittää sinua erinomaisesta valvonnasta jokseenkin kimuranteissa käänteissä täällä meillä. Vaikka suunnitelma oli hyvä, mutta ikävät yllätykset johtivat tilanteeseen, josta emme olisi ilman panostasi selvinneet kuivin jaloin. Erinomaisen valvoja lisäksi täytyy sanoa, että myös Picoten asentaja Sebastian oli mies paikallaan. Tosi ammattilaisten kanssa hommat hoituu!

– Kari Poikkinen

Hyvä ammattitaito, tietämys asioista, luotettavaa ja loistavaa toimintaa, kiitos!

– Virpi Nikkanen, Isännöitsijä

Valvoja on todella tarpeellinen varsinkin meidän pienessä taloyhtiössä, koska joudumme itse kilpailuttamaan kaikki isommat projektit. Viemärisukituksesta ei ollut mitään kokemusta, eikä tietotaitoa liioin, siksi katsoimme viisaammaksi löytää asiantuntija valvomaan sitä. Valvoja osoittui hyvin asialliseksi ja aikaansaavaksi. Hän piti aloitus- ja lopetuskokouksen + informoi hyvin kaikkia vastuuhenkilöitä, missä mennään aikataulussa sekä kävi työmaalla tarkistamassa työn laatua viikottain. Valvoja myös tarkisti ja hyväkyi laskut, jotka oli sopimuksessa mainittu maksatukseen. Tosin vasta sitten, kun työt oli valmiina. Isännöitsijän velvollisuuksia vt. sain olla levollisin mielin, kun valvoja hoiti taloyhtiön etuja. Iso Kiitos hänelle!

– Isännöitsijä

Olen isännöitsijänä erittäin tyytyväinen Sukitusvalvonta Pro Oy:n toimintaan valmistuneen kohteen valvojana. Asiat ja kokoukset hoidettiin ammattitaidolla koko projektin ajan.

– Juha Leivo, Isännöitsijä

Kiitos hyvästä työstä. Asiallinen ja hyvä henkinen toiminta johti lopulta erittäin hyvää lopputulokseen. Voin suositella.

– Isännöitsijä

Taloyhtiössämme tehtiin v.2019 kesällä jätevesiputkien sukitus. Valvonta oli informatiivistä, asiantuntevaa ja mutkatonta, suosittelen ja voi olla että tulen käyttämään tulevaisuudessakin.

– Hallituksen pj

Olen As Oy Satovuoksen hallituksen puheenjohtajana seurannut läheisesti sukitusvalvojamme Heikki Jyrämän työtä, joka alkoi urakoitsijan valinnasta, toteutui pääosin kesällä 2019 ja on nyt lopullisesti valmistumassa. Heikki Jyrämä on aktiivisesti puuttunut muutamiin projektin aikana ilmenneeseen ongelmaan, jatkuvasti päivitetyllä valvontapäiväkirjalla mahdollistanut yksityiskohtien seuraamisen, ja nyt lopussa aktiivisesti ottanut osaa 1970-luvulla rakennetun talon peitetyn viemärikaivon fuskutyön korjaamiseen (joka nyt toivottavasti vähentää tai poistaa talon alla havaitun järven, jota ei aikaisemmin ymmärretty). Heikki Jyrämän ansiosta yhteistyö urakoitsijan kanssa on ollut esimerkillisen hyvää.

– Göran Schulz, Hallituksen pj