Sukituksen suunnittelu, kilpailutus ja valvonta

Viemäreiden sukitus on yrityksemme erikoisosaamisaluetta, jokaisella työntekijällämme on yli kymmenen vuoden monipuolinen kokemus sukittamisesta. Tämä on onnistuneen sukitusprojektin perusta.

Suunnitteluvaiheessa tutustumme kohteen piirustuksiin ja teemme koko kiinteistön kattavan kohdekäynnin. Tekemämme tarjouspyyntömateriaalin (työselostus, urakkaohjelma, turvallisuusasiakirja, tarjouspyyntö, yksikköhintaluettelo) pohjalta kilpailutamme työlle laadukkaan urakoitsijan ja hoidamme urakkasopimuksen kuntoon. Tunnemme hyvin alalla toimivat yritykset ja heidän käyttämänsä menetelmät, mikä osaltaan edesauttaa hyvän lopputuloksen saavuttamisessa. Osaamme ns. erotella jyvät akanoista.

Itse saneeraustyön aikana hoidamme projektin johdon ja valvomme urakoitsijan työsuorituksen. Erityishuomio valvonnassa on urakoitsijan ottamien viemärivideoiden tarkastamisessa unohtamatta työturvallisuusasioita. Toimimme tarvittaessa myös valtioneuvoston asetuksen mukaisena urakan turvallisuuskoordinaattorina.

Urakan jälkiseuranta hoidetaan YSE98 mukaisen kahden vuoden takuun loppuun saakka, eli hoidamme myös takuuajan päättymisen toimenpiteet.